Cathrine

www.coverby.blogg.no

fått jobb i Walt Disney World!!

  • 20.04.2017 - 10:02

Jeg vil bare starte innlegget med å si at jeg beklager for null innlegg den siste uken. Jeg har vært syk, og jobbet når jeg ikke har vært syk.

Siden jeg var en liten jente, og satt og så på Askepott for første gang hos tanten min, så har jeg vært helt opphengt i Disney. Jeg hørte ofte om Nordmenn som dro over til Statene for å jobbe i Epcot senteret, men trodde aldri jeg kunne gjøre det samme. Noen år senere så dro to av mine beste venner dit sammen, og da ble jeg enda mer bestemt på at dette vil jeg også gjøre en dag. Månedene gikk, og jeg tenkte ikke mer på det. Det lå jo selvsagt i bakhodet mitt, men det var ikke før forrige uke når jeg satt og tenkte på hva jeg ville til høsten igjen jeg begynte å tenke på det igjen.

På lørdag, den 8. April, så var jeg innom Disney International Program sin hjemmeside, og så på om de fortsatt hadde ledige stillinger. Jeg bladde meg fort ned til der det sto "Norway Cultural Representative Program" og klikket meg inn for å lese mer om det. Det tok ikke lange tiden før jeg hadde fylt ut all informasjon om jeg selv, lagt ved CV og søknadsbrev før jeg hadde trykt på send søknad.

Tre dager etter jeg hadde sendt søknaden så fikk jeg mail fra en coordinator hos Disney, hun sendte meg et informasjonsbrev fra Disney, som fortalte meg litt om programmet samt viktig info ang. det å jobbe for dem. Hun fortalte meg også at det var satt opp et intervju med en veileder fra selskapet på noe som kan ligne på Skype. Intervjuet ble holdt forrige torsdag, altså den 13. April.

I går, tirsdag 18. April, så fikk jeg mail om at jeg hadde blitt tatt med i programmet! Altså, hvor sykt er ikke det!? Jeg får endelig oppleve den store barnedrømmen min. Jobbe i en av verdens største selskaper, hvor jeg skal representere landet jeg kommer fra! Føler virkelig at alle brikkene i puslespillet faller på plass, og at ting endelig begynner å gå min vei. Er så takknemlig for alt jeg har opplevd, og alt jeg nå får mulighet til å oppleve!

Om dere har spørsmål angående søknadsprosessen eller andre spørsmål angående Disney sitt CRP/International Programs, så legg igjen spørsmålene i kommentarfeltet!! Jeg skal svare dere så godt jeg kan ♥


// Days left till Florida: 144

 

Heidi Nathalie Hovlnd

20.04.2017 kl.10:33

Åååå! Gratulerer så mye!!

Cathrine

20.04.2017 kl.10:38

Heidi Nathalie Hovlnd: Tusen takk, fina!!

Victoria Larsen

20.04.2017 kl.11:44

ÅÅåå, gratulerer!! :)

Cathrine

20.04.2017 kl.12:03

Victoria Larsen: Tusen takk <3
Cathrine

VelkommenCathrine. 22. Dalen. Mote, skjønnhet og hverdag. Instagram: catoverby Contact: cathrine.anun@gmail.com

Blogg.no reklame

Søk i bloggen

Kategorier

Arkiv

Bloggdesign

hits